Alkollü Sürücü Ters Yönde Bir Kişiyi Yaraladı

featured

BODRUM SICAK HABER – Gümbet Ayaz Caddesine ters taraftan giren alkollü sürücü karşı taraftan kendi yolunda ilerleyen 34 DEZ 142 plakalı motosikletli sürücüye çarparak yaralamasına sebep oldu.

İddiaya göre dün gece 00.30 sularında 204 promil alkollü olduğu öğrenilen 34 YKR 74 plakalı araç sürücüsü Şehmuz Y. Ayaz caddesine ters yönden giriş yaptı. Tek taraflı olan ve kendi yolunda seyir halinde gitmekte olan motosikletli sürücü Musa T. aniden karşısına çıkan araçla çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile aracın üstünden yola doğru uçarak yere düşen Musa T. kazada yaralandı. Meydana gelen çarpışmanın şiddeti ile motosikletin parçalanarak kullanılamaz hale geldiği görüldü. Kaza yerinde bulunan çevredeki vatandaşlar 112 acil çağrı hattına ihbarda bulundu. Kaza yapan araç sürücüsü Şehmuz Y.nin çevredeki kalabalık bir grup tarafından olay yerinden ayrılması engellenerek motosiklet sürücüsüne verdiği zarar sebebi ile tepkide bulunuldu. Kazanın olduğu yerden tesadüfen geçmekte olan Trafik Şube Müdürlüğüne Bağlı ekipler, olaya müdahale ederek vatandaşları sakinleştirdi. Ekipler olay yerinden kaçmak isteyen alkollü sürücüyü kontrol altına aldı. İhbar üzerine asayiş ekipleri de olay yerine geldi. Kaza yapan sürücü uzun süre ekiplere güçlük çıkartarak kimlik bilgilerini paylaşmak istemedi. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Musa T. ihbar üzerine gelen 112 Ambulansı ile hastaneye kaldırıldı. Alkollü sürücü ifadesi alınmak üzere bölge karakoluna getirildi. Kaza yapan araç yoldan çekici yardımı ile otoparka alındı. Polis meydana gelen kaza ile ilgili inceleme başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Alkollü Sürücü Ters Yönde Bir Kişiyi Yaraladı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!