Bunalıma Giren Genç, Kendini Kesti

featured

BODRUM SICAK HABER – Bodrum’da abisi ile birlikte yaşayan Filistin uyruklu genç, jiletle vücudunun 4 farklı yerini kesti. Ağır yaralı genç, hastaneye kaldırıldı.

İddiaya göre; Bodrum’da ağabeyi ile birlikte bir otelde yaşadığı öğrenilen 27 yaşındaki Filistin uyruklu Diaa Misleh, bunalıma girdi. Atatürk Caddesi üzerinde üst kısmındaki kıyafetleri çıkaran genç, kendisini jiletle kesmeye başladı.  Vücudunun birçok yerini jiletle kesen gencin yaralandığını gören çevredeki vatandaşlar, şaşkınlıkla yardım etmeye çalıştı. Bir süre daha çeşitli yerlerini kesen genç, etrafa bağırdı. Ardından baygınlık geçirdi.  Gencin yaralandığını gören çevredeki vatandaşlar 112 acil çağrı ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine 112 Acil Sağlık ekibi olay yerine sevk edildi. Ambulansa alınan yaralı, Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Daha öncede Bodrum merkezde  kendini kesen ve intihara teşebbüs eden  Gencin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Polis olayla ilgili araştırma başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
2
sinirli
Sinirli
2
_a_rm_
Şaşırmış
3
vir_sl_
Virüslü
Bunalıma Giren Genç, Kendini Kesti
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!