Aniden Çıkan Yangında Araç Kullanılamaz Hale Geldi

featured

BODRUM SICAK HABER – Bodrum Turgutreis yolunda Gürece mevki ışıklarda saat 10.00 sularında  bir turizm şirketine ait servis aracı aniden alev aldı.

İddiaya göre Gürece ışıklarda beklerken elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın bir anda aracı kapladı. Alevler içinde kalan aracı gören çevrede bulunan diğer araç sürücüleri alevler içinde olan servis aracına yangın tüpleri ile müdahale ederek yangını söndürdü. Araç şoförü Kerim B. 112 acil çağrı merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen Bodrum İtfaiye grup amirliği ekipleri araçta soğutma çalışmaları yaparak servis aracını tamamen söndürdü. Çıkan yangın sebebi ile Kerim B.’in şoförlüğünü yaptığı 06 CFM 399 plakalı servis aracının motor kısmı tamamen kullanılamaz hale geldi. Olay yerine gelen trafik ekipleri yolun kontrolünü sağlayarak yanan aracı çekici yardımı ile yoldan kaldırdı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Aniden Çıkan Yangında Araç Kullanılamaz Hale Geldi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!