Bayburt Özel İdarespor Yöneticisi Karaoğluna Savcılıktan Erişim Engeli

featured

BODRUM SICAK HABER – Bayburt Özel İdarespor yöneticisi Muhammet Karaoğlu, Bodrum’da oynanan maçın ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Bodrum İlçe Stadı’nda oynanan maçta kötü muamele ve küfre maruz kaldıklarını öne sürdü. Açıklamasında Bodrumspor taraftarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhine tezahürat yaptığını öne süren Karaoğlu’nun bu sözleri Bodrum’da büyük tepki topladı.

Karaoğlu’nun bu sözlerinin ardından ortam iyice gerildi. Rövanş maçı için Bayburta giden takımın kaldığı otelin önünde yüzlerce Bayburt taraftarı toplanarak Bodrumspor’un Bayburt’ta kaldığı oteli basmak istedi. Kafilenin kaldığı otele gelen oteli basmaya gelen Bayburtlu taraftarlar, küfürlü tezahüratlar yaptı, otel önünde çok sayıda torpil patlattı. İntikam sloganları atan taraftarları, polis dağıttı.

Bodrumspor meydana gelen olaylar ile ilgili açıklamaları ile ortamı iyice geren Bayburtlu yönetici Muhammet Ali Karaoğlu hakkında, halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama, suç işlemeye tahrik, suç uydurma, hakaret ve iftira suçlarından suç duyurusunda bulundu.  Şahsın sosyal medya paylaşımına da erişim engeli talep edildi.

Bodrumspor tarafından yapılan suç duyurusuna Bodrum Savcılığı, Bayburt Savcılığına bir talimat  gönderdi.

Bodrum Savcılığınca gönderilen talimatta; Türk Ceza Kanununun 214- 216 maddesi 1 Fıkrasına göre, Murat Karaoğlu’nun halkı düşmanlığa tahrik ve aşağılama suçlarından şüpheli olarak ifadesi alınması için Bayburt savcılığına talimatta bulundu. Aynı zamanda şahsın Bodrumsporla ilgili video paylaşımına da yoruma erişim engellemesi geldiği öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bayburt Özel İdarespor Yöneticisi Karaoğluna Savcılıktan Erişim Engeli
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!