İşaret Fişeği Yangına Sebep Oldu

featured

BODRUM SICAK HABER – Kontrolsüz bir şekilde havaya atılan işaret fişeği, yangın çıkmasına sebep oldu. Yangın söndürülürken fişeği attıkları belirlenen şüpheliler yakalandı.

İddiaya göre, Dün gece geç saatlerde Değirmenler mevkiinde havaya atılan işaret fişeği, tepenin Gümbet tarafına bakan yamacına düştü. Yanarak düşen fişeğin yamaçta bulunan otluk alanın tutuşması sebep olması ile yangın başladı. Yangına sebep olan şahıslar, hafif ticari araçla bölgeden uzaklaştı. Yangın, rüzgarın etkisiyle büyüdü. Yangını ihbar alan Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ekipleri, alevlere müdahale etti. Ekiplerin müdahalesi sonucu yangın daha fazla büyümeden kontrol altına alındı. Yangına sebep olan şüphelilerin bindiği aracın, Güvercinlik mahallesindeki jandarma kontrol noktasında jandarma ekiplerince durdurulduğu ve şahısların gözaltına alındığı öğrenildi. Emniyet ekiplerince meydana gelen yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İşaret Fişeği Yangına Sebep Oldu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!