Bodrum’dan 2 Engel Tanımayan Bireye Üstün Başarı Belgesi Verildi

featured

BODRUM SICAK HABER – Kara Kuvvetleri 57. Topçu Tugay Komutanlığında düzenlenen Temsili Askerlik Yemin ve Terhis Töreninde engel tanımayan bireylere üstün hizmet belgeleri verildi.

Kara Kuvvetleri 57. Topçu Tugay Komutanlığında engel tanımayan bireyin askerlik vazifesini, onurunu ve gururunu yaşayıp vatani görevlerini yapmaları için Temsili Askerlik Yemin ve Terhis Töreni düzenlendi. Katılım yapan bireylere temsili askerlik uygulamasında göstermiş olduğu başarı neden ile üstün hizmet belgeleri verildi. 1 gün de olsa asker olmanın onurunu yaşayan gençlerin yaşadıkları mutluluk gözlerine yansıdı. Törene Bodrum’dan da 2 kişi katıldı. 1996 doğumlu Alpar Öztürk’de  İzmir Bornova’da törene katılan gençlerimizden biriydi. Aldığı belge ile resim çektiren Öztürk, yaşadığı günü ömür boyu unutmayacağını çok duygulandığını askeri kıyafeti giymekten onur duyduğunu söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’dan 2 Engel Tanımayan Bireye Üstün Başarı Belgesi Verildi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!