Bodrum Torba’da 5 Aracın Karıştığı Kazada 1 Kişi Yaralandı

featured

BODRUM SICAK HABER – Bodrum’da bir otomobilin takla atması sonucu meydana gelen ve  5 aracın daha karıştığı trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

İddiaya göre 07 GL 426 plakalı araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çarparak takla attı. Aynı anda arkasında seyir halinde gitmekte olan 20 Y 7054 plakalı hafif ticari araç fren yapınca arkasından gelen 20 ANS 09 plakalı otomobil hafif ticari araca çarptı. O sırada arkadan gelen kamyon da fren yapınca kamyonun arkasından gelen ve içerisinde yolcuların olduğu öğrenilen 26 AEC 333 plakalı yolcu otobüsü kamyona çarptı. 5 aracın karıştığı kazada takla atan otomobilin sürücüsü hafif şekilde yaralandı. 112 acil  çağrı merkezine yapılan ihbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya olay yerinde müdahalede bulundu.  Kazaya karışan araçlar sebebi ile tıkanan trafik çekicilerin gelerek  araçları kaza yerinden kaldırması sonucunda normal seyrine döndü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum Torba’da 5 Aracın Karıştığı Kazada 1 Kişi Yaralandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!