Kaza Yaptı, Aracı Bırakıp Kaçtı

featured

BODRUM HABER – Bitez Kocataş Caddesinde rampa aşağı seyir halinde giden sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı.

Edinilen bilgiye göre dün akşam saat 21.30 sularında Kocataş Caddesinde seyir halinde giden 06 BIL 002 plakalı otomobil Bitez Yalı sitesi girişinde direksiyon hakimiyetini kaybetti. İddiaya göre otomobil önce kaldırıma çıkarak bir binaya ait istinat duvarı ve çitlerine çıkarak ara sokağın başına doğru düştü. Kaza sırasında kaldırımda bulunan elektrik direğini yıktı. Yıkılan direğin üstünde bulunan internet hatları ve kamera sistemleri de kazada koptu. Olayı gören vatandaşlar 112 çağrı hattına ihbarda bulundu. Olay yerine yaralı var diye gelen ambulans kaza yapan sürücünün aracını bırakıp gitmesi sebebi ile geri döndü. Aynı şekilde araçta sıkışan birileri vardır diye olay yerine gelen itfaiye ekipleri de sürücüsünün bırakıp gittiği araçta herhangi bir kimsenin olmadığını görünce yola savrulan parçaların diğer araçlara zarar vermemesi için yolları temizledi. Aydem devrilen elektrik direğindeki hattı kesip olumsuz bir durum yaşanmasını önledi. Trafik ekipleri yolda kontrolü sağlayarak diğer araçların güvenli bir şekilde seyir etmesini sağladı. Çekici yardımı olay yerinden kaldırılan araç kullanılamaz hale gelirken yıkılan duvar ve elektrik direğinde de maddi hasar meydana geldi. Emniyet güçleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kaza Yaptı, Aracı Bırakıp Kaçtı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!