Hüseyin Tutkun’a Görevinden El Çektirildi

featured

BODRUM HABER – Bodrum Belediyesi üst yönetiminde dün yaptığı kapsamlı görev değişiklikleri ile yeni bir dönemin işaretini veren Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, ses getirecek bir karara daha imza attı.

İddiaya göre, Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutkun hakkında iddialar nedeniyle hakkında idari soruşturma başlatılmıştı. Tutkun’un Başkan Aras’ın kararıyla görevinden el çektirildiği öğrenildi. 2019 yılının Kasım ayından bu yana Bodrum Belediye Başkan yardımcılığı görevini yürüten Hüseyin Tutkun, hakkında ortaya atılan iddialar nedeniyle yetkileri elinden alınmıştı. Birkaç aydır yetkisiz atanmış belediye başkan yardımcısı pozisyonunda olan Tutkun’un görevinden el çektirilmesinin adli ve idari süreçler tamamlanana kadar, Başkan Ahmet Aras tarafından verilen bir tedbir kararı olduğu, adli ve idari soruşturmanın sonucuna göre tekrar değerlendirileceği öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hüseyin Tutkun’a Görevinden El Çektirildi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!