Motosikletin Çarpıp Kaçtığı Yaya Dakikalarca Ambulans Bekledi

featured

BODRUM HABER – Bitez kavşağında karşıdan karşıya geçmeye çalışan yayaya motosiklet çarptı. İddiaya göre plakası da olmayan sürücü motorunu alarak olay yerinden kaçtı.

Edinilen bilgiye göre İşyerinden çıkan ve Bitez kavşağında karşıdan karşıya geçmek isteyen Selim Ç.’ye plakasız bir motosiklet çarparak yaraladı.  Olayda motosiklet  sürücüsü de yere düştü.  Yaya Selim Ç.’ye çarpan  sürücü motosikletine binerek olay yerinden kaçtı.  Düşmenin şiddeti ile kafasını kaldırıma çarpan yaya başından yaralandı. İş arkadaşlarının çıkan ses üzerine dışarı çıktıklarında yerde arkadaşlarını görmeleri üzerine hemen 112 çağrı hattına ihbarda bulundular. Ambulans gelene kadar arkadaşlarınca işyerine götürülen Selim Ç.’ sandalyede oturtularak ekiplerin gelmesini bekledi. Bodrum’da meydana gelen vakaların yoğunluğu sebebi ile 112 acil çağrı ekipleri olay yerine gelemedi. Özveri ile tüm ihbarlara yetişmeye çalışan ekiplerin her çağrıya cevap vermeleri sebebi ile gerçek kazada yaralı vatandaşa gecikme oldu. Yaklaşık 45 dakika ambulans bekleyen yaralıya iş arkadaşları müdahale ederek kanayan yere baskı yapıp kanı durdurmaya çalıştılar. Bodrum’daki ekiplerin yoğun olması sebebi ile hastaya Milas 112 sağlık ekipleri  sevk edildi. Yaralı Milas’tan gelen 112 sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Polis yaya Selim Ç.’ye çarpıp kaçarak  yaralanmasına sebep olan sürücü ile ilgili araştırma başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Motosikletin Çarpıp Kaçtığı Yaya Dakikalarca Ambulans Bekledi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!