Yaya Geçidinde Yol Veren Araca 3 Araç Çarptı, Kazada 1 Kişi Yaralandı

featured

BODRUM HABER – Bodrum İstikametinden Konacık İstikametine seyir halinde gitmekte olan otomobil Atatürk Bulvarı üzerinde yaya geçidinden geçmeye çalışan yaşlı bir bayanı görüp yol vermek isteyince zincirleme kaza meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre Konacık Atatürk Bulvarı Üzerinde bulunan bir yaya geçidinden karşıdan karşıya geçmek isteyen yaşlı kadın’a yol vermek isteyen 48 BK 376 plakalı otomobil yayanın karşıta geçmek için hamlettiğini fark edince frene basarak yol verdi. Arkadan seyir halinde gelen diğer araçlar mesafeyi koruyamadıkları için arka arkaya çarparak kazaya sebep oldu. İddiaya göre duran 48 BK 376 plakalı otomobile ilk 48 T 7017 plakalı ticari taksi vurdu. Vurmanın etkisi ile öndeki otomobil metrelerce savruldu. Onun arkasından gelen 48 T 6934 plakalı diğer bir ticari taksi de öndeki taksiye vurdu. En arkadan gelen 34 BZS 181 plakalı otomobil ise önündeki taksiye vurması sebebi ile 4 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kazada ticari takside bulunan bayan yolcu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 çağrı ekipleri yönlendirildi. Gelen ekipler yaralı yolcuyu ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesine kaldırdı. Kaza yerine gelen polis ekipleri kazalar ile ilgili tutanak tuttu. Polis seyir halinde giden diğer araçlar için yolda güvenlik önlemleri alarak kontrollü akışı sağladı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Bu arada Yaya yolunda yavaşlayıp yaya’ya yol vermesi sebebi ile arkasından otomobile çarpan diğer araç şoförlerinin “yolda durdun kazaya sebep oldun diyerek“ bayan sürücünün üstüne yürümeye çalışarak hakaretlerde bulunduğu iddia edildi.  Çevrede bulunan vatandaşların araya girerek sakinleştirdiği diğer sürücüler arkadan vurdukları ve takip mesafesini hiçe sayarak hızlı bir şekilde seyredip kazaya sebep olmalarına rağmen suçlarını hiçe sayarak yaya geçidinden geçmek isteyen vatandaşın da hakkına saygısızlık ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Yaya Geçidinde Yol Veren Araca 3 Araç Çarptı, Kazada 1 Kişi Yaralandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!