Bodrum’da Yapılan Operasyonda Uyuşturucu ve Çok Sayıda Tüfek ele Geçirildi

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da ihbar üzerine yapılan çalışmalar sonucunda Torba’da bir E.Ö. isimli şahsın evinde uyuşturucu madde ve çok sayıda tüfek ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti ile mücadele kapsamında Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar sonucu, Bodrum İlçesi Torba Mahallesinde ikamet eden E.Ö. isimli şahsın ikametinde İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince 29 Ağustos 2022 günü saat 22.00 sıralarında arama gerçekleştirildi. Yapılan aramada, bir miktar kenevir bitkisi, bir miktar kubar esrar, bir miktar kenevir tohumu, 7 adet antika dolma av tüfeği,  3 adet 12 kalibre ruhsatsız av tüfeği, 1 adet 16 kalibre ruhsatsız av tüfeği, 1 adet 30 kalibre M1 kalibre piyade tüfeği, 1 adet havalı tüfek, 102 şişe çeşitli marka ve ağırlıkta bandrollü ve bandrolsüz alkollü içecek ele geçirildi. Olayla ilgili E.Ö. isimli şahıs hakkında adli işlemlere başlandığı öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’da Yapılan Operasyonda Uyuşturucu ve Çok Sayıda Tüfek ele Geçirildi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!