Sıkışan Sürücünün Saatler Sonunda Çıkarıldığı Kazada 2’si Ağır 3 Kişi Yaralandı

featured

BODRUM HABER – Bodrum İstikametinden Milas istikametine seyir halinde giden pikap kamyonet yağış sebebi ile kayan yolda karşı şeride geçerek seyir halinde giden otomobille çarpıştı kazada 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Torba Rıza Anter caddesi üzerinde seyir halindeki 34 FJD 917 plakalı pikap kamyonet süratli bir şekilde seyir halinde giderken yolun kaygan olması sebebi ile direksiyon hakimiyetini kaybetti. İddiaya göre direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü orta refüjdan karşı şeride geçerek kendi yolunda seyir halinde giden 48 ACN 018 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada kamyonet sürücüsü yara almadan kurtulurken otomobilde bulunan sürücü ve 2 yolcu yaralandı. Kazayı gören çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Olay yerine gelen Bodrum İtfaiye Grup amirliği ekiplerinin saatler süren çalışması sonucunda otomobilin kapıları kesilerek içinde sıkışan sürücü  ve diğer 2 bayan yolcu araçtan kurtarıldı. Araçlardan çıkarılan yaralılar 112 acil sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kaza sonucu tıkanan yolda önlem alan ekipler trafiğin kontrollü şekilde akışını sağladı. Araçların çekici yardımı ile yoldan kaldırılması ile trafik akışı normale döndü. Kazada otomobilde sıkışan sürücü ve yolculardan 1 bayan yolcunun durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Kaza sebebi ile her iki araçta da maddi hasar meydana gelirken Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sıkışan Sürücünün Saatler Sonunda Çıkarıldığı Kazada 2’si Ağır 3 Kişi Yaralandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!