İbrahim Tatlıses Kurtarılarak Hastaneye Kaldırıldı

featured

BODRUM HABER –  Bodrum Yalıkavak üzerinde meydana gelen kazada içlerinde İbrahim Tatlıses’inde bulunduğu Vip araç kaza yaptı.

Edinilen bilgiye göre Yalıkavak yolunda seyir halinde gitmekte olan 35 GH 063 plakalı vip minibüs ve öndeki araca İddiaya göre, yağan yağmur sebebi ile yolda kayarak karşı şeride geçen kamyon, vip minibüs ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma sonucu araçlar yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Şarampole yuvarlanan araçlarda yangın başladı. Çevrede bulunan araç sürücülerinin yangın tüpleri ile müdahale ettiği yangın büyümeden söndürüldü. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada, Vip araçtan ilk olarak bir bayan yolcu çıkartıldı. Kimliği bilinmeyen yolcu kaza yerinden uzaklaştırıldı. Araçtan 2. olarak Tatlıses’in koruması önde oturmasından dolayı kendi imkanları ile araçtan çıktı. Korumanın o anda panik ve korku yaşadığı, yüzünden de darbe aldığı görüldü. Aracın içinde yolcu olarak bulunan İbrahim Tatlıses ve 2 kişi daha aracın içinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip yönlendirildi. Gelen ekipler arasında olan, Muğla 911 arama kurtarma araştırma derneği başkanı Cenk Ayata araçta sıkışan Tatlıses’in yanına inerek, Tatlıses ile birebir ilgilendi. Olay yerine gelen Bodrum İtfaiye Grup Amirliği Ekipleri olağanüstü bir çaba ve kötü hava şartlarına rağmen araçları bulundukları yerden vinçle kaldırdı. İlk olarak minibüsü sıkıştıran kamyon kaldırıldı. Daha sonra içinde yaralıların olduğu vip minibüs vinçle düştüğü şarampolden çıkartıldı. 112 acil sağlık ekiplerine güvenlik önlemleri altında teslim edilen Tatlıses Ambulans ile Bodrum Acıbadem hastanesine kaldırıldı. Tatlıses’in kazada ayağının sıkıştığı onun haricinde genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Araçta bulunan diğer kişiler ve kamyon şoförü de hastaneye kaldırıldı. polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İbrahim Tatlıses Kurtarılarak Hastaneye Kaldırıldı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!