1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Bodrum Müzayede’den Bir İlk Daha: Yeni Rota Kayseri

Bodrum Müzayede’den Bir İlk Daha: Yeni Rota Kayseri

featured

BODRUM HABER – Bodrum Müzayede, Kayseri tarihinin ilk müzayedesine imza atmaya hazırlanıyor. Kurulduğu günden bu yana pek çok ilke imza atan Bodrum Müzayede, bu kez de rotasını Kayseri’ye çevirdi. Bodrum Müzayede ile Talas Belediyesi iş birliği ile 1-2 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek “Talas Antika, Retro, Vintage ve Değerli Eşya Fuarı”, Mevlana Mahallesi Salı Pazarı’nda yapılacak. Müzayede, Bodrum Müzayede’nin Sahibi Sertaç Ay’ın sunumuyla gerçekleşecek. Antika eşyalardan retro ve vintage ürünlere, eski para, kitap ve takılardan sanat eserlerine kadar pek çok obje antikaseverlerle buluşmayı bekliyor. 

Bodrum Müzayede Tüm Antikaseverleri Talas’a Bekliyor 

Bodrum Müzayede Sahibi Sertaç Ay, yaptığı açıklamada “Türkiye’nin dört bir yanından herkesi Kayseri’ye bekliyoruz.” dedi. Sertaç Ay, “Bodrum Müzayede olarak 10 yılı aşkın bir süredir pek çok ilke imza attık. Bodrum’un, Marmaris’in, Kırklareli’nin ve Adana’nın tarihinde ilk müzayedelerini gerçekleştirdik. Onun dışında dünyada cruise gemisinde, denizin ortasında müzayede yapan ilk müzayede şirketi de olduk. Şimdi de sıra Kayseri’nin ilk müzayedesini yapmaya geldi. Talas Belediyesi ile yaptığımız iş birliği çerçevesinde Talas Antika, Retro, Vintage ve Değerli Eşya Fuarı’nı hayata geçirmeye hazırlanıyoruz. Tüm antikaseverleri bekliyoruz.” dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum Müzayede’den Bir İlk Daha: Yeni Rota Kayseri
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!