Yola Akan Köpüklü Sular Kazaya Sebep Oldu

featured

BODRUM HABER – Bodrum Bitez mahallesinde seyir halinde giden  motosiklet sürücüsü sokakta köpüklerle yıkanan araçlardaki suların caddeye birikmesi sebebi ile yolda  kayarak kaza yaptı.

Edinilen bilgiye göre, Bitez mahallesi Gavaklı Sarnıç Caddesi üzerinde seyir eden motosiklet sürücüsü Enis Ö. Yolda kayarak kaza yaptı. İddiaya göre,  cadde üstündeki taksi durağında bulunan araçların kontrolsüz şekilde yıkanması sonucu sabunlu sular cadde üzerinde birikti. Aynı anda 48 ABB 260 plakalı sürücü Enis Ö. ıslak zeminden geçerken yolun kayganlaşması sebebi ile gidon hakimiyetini kaybederek  kayarak düştü. Düşme sonucu 30 metre sürüklenen Enis Ö. kazada yaralandı. Yaralı kendi imkanları ile Bodrum Devlet Hastanesine giderek muayene olduktan sonra Bodrum Emniyet müdürlüğüne giderek kaza ile ilgili şikayette bulundu. Kaza sonrası Bodrum Sıcak Haber’e açıklamada bulunan Enis Ö. “burada taksi durağında araçlar yıkanıyor olmaması lazım ama hadi yıkandı. Fakat kullanılan suların mazgallara akması lazımken mazgalların ağzı temizlenmediği için akan su yola akıyor. Ben ufak bir kazayla atlattım ama bu daha büyük  kazalara sebep olabilir, sorumlulardan şikâyetçiyim” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yola Akan Köpüklü Sular Kazaya Sebep Oldu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!