30 Ağustos Kutlamaları Çelenk Sunma Töreni ile Başladı

featured

BODRUM HABER – 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Programı kapsamında sabah 09.30’da Bodrum Meydanında bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni düzenlendi.

Özgürlük ve bağımsızlığın nişanı, destansı mücadelenin 100. Yılı dolayısıyla bugün sabah saatlerinde resmi tören düzenlendi. Bodrum Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ve Bodrum Belediye Meydanı’nda gerçekleşen çelenk sunma programına, Muğla Ak Parti Milletvekili Yavuz Demir, Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Garnizon Komutan Vekili Kara Pilot Binbaşı Selim Ramazan Akkaş, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Faruk Güneş, Gaziler, siyasi parti başkanları, daire amirleri, kolluk kuvvetleri amirleri, sivil toplum örgütleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 
 
Atatürk anıtına çelenk sunulmasının ardından saygı duruşundan bulunuldu ve sonrasında İstiklal Marşımız okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşma yapılmasıyla sona erdi.

Törende saygı duruşunun ardından günün anlamını ifade eden konuşmalar yapıldı. Çelenk sunma programı Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulü ile devam etti.

Kutlamalar akşam 20.00’da Marina’dan başlayıp Belediye Meydanında sona erecek Fener Alayından sonra Bodrum Belediyesi tarafından meydanda düzenlenen Manga konseri ile sona erecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
30 Ağustos Kutlamaları Çelenk Sunma Töreni ile Başladı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!