Bodrumda Siyaset Suları Kaynıyor

featured
BODRUM HABER – Bodrum’da siyasi partilerin  ilçe başkanları çeşitli paylaşımlarla gündem oluşturdu. Dün başlayan gündem bugün Osman Gökmen’in paylaşımı ile devam etti. Osman Gökmen sosyal medya’da yapılan paylaşıma kendi sosyal medya hesabından yanıt verdi.
Osman Gökmen; Hem Kendi adıma hem de gözleri ve gönlü gören tüm Bodrumlular adına size”YUH” diyorum. Aslında tümüyle goygoydan ibaret belediye başkanlığınıza rağmen çok başarılıymış gibi yapabilme pişkinliğinizi anlatmaya yettiği için sadece yukarıdaki cümleyle bu paylaşımı bitireyim diye düşündüm. Çünkü ortalama zekaya sahip hiçbir hemşehrimizin zamanını çalmak istemedim.Ama sizdeki bu algı yaratma başarısına karşı birkaç cümle daha sarfetme ihtiyacı doğuyor. 3 buçuk yıldan beri kayda değer hiçbir şey yapmadan gösterdiğiniz belediye başkanımsı halinize şapka çıkarıyorum. Bodrum ilçemizde tüm beceriksizliğinize rağmen piyangodan son dakika belediye başkanı olmanızda veya torpille kendi ilçeniz Bodrum’da yıllarca yaptığınız Askerlik Şubesi Başkanlığı yapmanızdaki şansınız, tüm Bodrumluların şanssızlığı oldu aslında. Kendi partinizde ellerinde zeytin yağıyla muhalefet eden teşkilat mensuplarına sahip olmanız da sizin şanssızlığınız olsa gerek. Halk TV de yemek programı yapacağınız günleri iple çekiyoruz . Belki o sayede Bodrum yüklerinden kurtulur.
Bu arada yönettiğin belediyede senden daha fazla personel tanıyorum ve bu paylaşımlarındaki metinleri kimlerin yazdığını da biliyorum. Üç cümle üstüste kuramayan senden beklenmeyen paylaşımları yapmaktan ibaret sanıyorsun Belediye başkanlığını ama 2024 de başkanlık mazbatasını Cumhur İttifakının Adayı kazandığında anlayacaksın hayatın sadece torpil veya piyangolardan ibaret olmadığını. Son cümle
Geçenlerde gittiğiniz ve son günlerde ilişkililerinizi sıkı tuttuğunuz Leros adasında Yunanistan’ın en büyük akıl hastanesi olmasındaki tesadüfü bir kenara not ederken, Bodrumlular belediye hizmetleri alamazken sizin Yunanlı dostlarınızla halay çekiyor olmanız ne anlama geliyor. Yarın kardiyolog arkadaşlarımızı arayıp soracağım insanın Bodrumu sevip sevmediğini anlayacak bir “yürek testi” var mı yeni hastanemizde. Ona göre size randevu almanızı tavsiye edeceğim…
Osman Gökmen
Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrumda Siyaset Suları Kaynıyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!