Azılı Hırsız Asayiş Büro Ekiplerinin Hassas Çalışması Sayesinde Yakalandı

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da yaşayanları bıktıran vatandaşların adeta kabusu haline gelen hırsız güvenlik güçlerinin yaptığı geniş çaplı araştırmalar sonucunda yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Bodrum’da birden fazla yağmalama ve 8 ayrı evde yaptığı hırsızlık şüphelisi Yılmaz Ö.  Bodrum İlçe Asayiş Büro ekiplerinin geniş çaplı ve hassas bir şekilde yaptığı araştırmalar sonucunda yakalandı.  Ekiplerce yapılan araştırmalarda güvenlik kameraları incelendi. Yapılan incelemelerde olayın şüphelisi Yılmaz Ö. Kameralara yansıyan görüntülerden tespit edildi.

İnsanları bıktıran azılı hırsız Yılmaz Ö. Emniyet güçlerinin konu ile ilgili ince ve hassas çalışmaları neticesinde yakalandı. Ekiplerce incelenen güvenlik kameralarından kimliği belirlenen şahıs önce savcılığa sevk edildi. Burada yapılan işlemlerin ardından Yılmaz Ö. Yağmalama ve 8 ayrı eve girip hırsızlık yapma suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Azılı Hırsız Asayiş Büro Ekiplerinin Hassas Çalışması Sayesinde Yakalandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!