Elinde Balta İle Markete Girip Terör Estirdi

featured

BODRUM HABER – Turgutreis’de bir markete elinde balta ile giren şahıs markette önüne gelen her şeyi kırıp dökerek baltalı saldırıda bulundu.

Edinilen bilgiye göre olay, dün saat 20.00 sıralarında Turgutreis Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nda bulunan bir markette meydana geldi. İddiaya göre, kardeşi Mehmet Ali A. ile aralarında husumet bulunan Hüseyin A. baltayla birlikte markete girdi. Hüseyin A. elindeki baltayı sağa sola sallayarak bağırmaya başladı. O sırada kasada duran market çalışanı durumu anlamak için kasadan çıktığında, Hüseyin A. elindeki baltayı çalışanın üzerine doğru yürüyerek vurmaya çalıştı. Öfkeye dönen Hüseyin A., baltayı reyonda bulunan ürünlere ve dolap camına vurarak, etrafa zarar vermeye başladı. Bir süre markette önüne çıkan eşyaları kırıp döken Hüseyin A. daha sonra dışarı çıkarak bölgeden uzaklaştı. Olayı gören vatandaşlar 112 çağrı merkezine ihbarda bulundu.  İhbar üzerine bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Market sahibi Mehmet Ali A.’nın markette meydana gelen olay ile ilgili kardeşinden şikayetçi olduğu belirtildi.

Market kamerasına yansıyan görüntülerde ise, Hüseyin A.’nın markete girerek baltayla kardeşine saldırmaya çalıştığı ve etrafa zarar verdiği anlar güvenlik kamerasından görüntülendi.  Olayla ilgili emniyet güçleri soruşturma başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Elinde Balta İle Markete Girip Terör Estirdi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!