Turgutreis’de 5 Farklı Yerde Hırsızlık Yapan Şahıs Yakalandı

featured

BODRUM HABER – Turgutreis’de Eylül ve Ekim aylarında çeşitli hırsızlık olaylarının şüphelisi Turgutreis Jandarma Komutanlığının çalışmaları sonucunda yakalandı.

Edinilen bilgiye göre 19 Eylül’de başlayan ve 08 Ekime kadar 5 hırsızlık ihbarını değerlendiren ekipler şüpheli şahsı belirledi. Turgutreis Jandarma Karakol Komutanlığı ve JASAT ile yapılan araştırma ve soruşturma neticesinde olayların şüphelisinin 34 yaşındaki Konak doğumlu M.K.  isimli kişi olduğunun tespit edilmesi üzerine yapılan operasyonla şüpheli şahıs yakalandı.

Ekipler şahsı mevcutlu olarak Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığına sevk etti. Şüpheli  şahısla birlikte 3 akü yakalandı. İhbar üzerine bilinen kişilerden Orhan Y.’ a ait ürün kendisine iade edildi.  Çalınan diğer akülerin marka ve özellikleri müştekiler tarafından bilinmediğinden konu ile ilgili olarak araştırmalara devam edildiği bildirildi. Şüpheli şahısın adli işlemlerin ardından tutuklanarak cezaevine sevk edildiği öğrenildi.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Turgutreis’de 5 Farklı Yerde Hırsızlık Yapan Şahıs Yakalandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!