Bodrum Mutfak Yeni Modellerini Düzenlediği Bir Davet ile Tanıttı

featured

BODRUM HABER – 28 Yıldır Bodrum’da çeşitli projelere imza atan Bodrum Mutfak geleneksel olarak her yıl düzenledikleri  etkinlikte davetliler ile bir araya geldi.

Bodrum Mutfak işyeri sahibi Mustafa Güneri etkinlik ile şu açıklamalarda bulundu. Güneri “ her sene severek yaptığımız böyle bir etkinliğimiz var. Gerek müşterilerimize, gerek dostlarımıza gerek yeni tanıştığımız arkadaşlarımıza hem tanıtım kokteyl hem de hayat dostlarla güzel etkinliğimizi düzenledik.  Yeni ürünlerimizi tanıtıyoruz. Bodrum artık 3- 4 ay  yazın yaşanılan bir yer değil 12 ay devamlı yaşanmaya başlandı. Bunun doğrultusunda yazlıkların farklılıkları doğrultusunda bizde yeniliklerimizi tanıtmak istiyoruz” dedi. Bodrum Mutfağın yurtdışı bağlantıları sorulduğunda ise bazı ülkelerden gelen bayilik tekliflerinin olduğu değerlendirmeye aldıklarını Bodrum markasını bu ülkelerde kullandırmak istediklerini 2022’de Mağaza showroom ve entegre üretim tesislerine yaptıkları yeni yatırımlarla ile tüm bu üretim taleplerini karşılayabileceklerini belirtti. Davete katılan misafirlere 2023 özel tasarımların, özel  kreasyonlarının da tanıtıldığı etkinlik eski müşterilere, pazarlama müdürlerine, kokteyl ve ikramlar ile anlatımlar ve sunumlar ile sona erdi.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum Mutfak Yeni Modellerini Düzenlediği Bir Davet ile Tanıttı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!