Kaymakam Bilgehan Bayar, Bodrum Belediye Meydanında Reflektif Yelek Dağıttı

featured

BODRUM HABER – Bodrum Belediye Meydanı önünde yapılan uygulamada trafikte seyir halinde olan motosiklet sürücülerine reflektörlü yelekler dağıtıldı. Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar koordinesinde Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Bodrum Belediye Meydanı’nda motorlu bisiklet, motosiklet, bisiklet, elektrikli bisiklet ve elektrikli skuter cinsi araç sürücüleri üzerinde koruyucu tertibat kask, koruma gözlüğü kullanımına ilişkin bilgilendirme gerçekleştirildi. Motosiklet Sürücülerine yapılan bilgilendirmelerin ardından, sürücülerin gece seyahatlerinde görünürlüklerini sağlayacak reflektif yelek giyinmelerine dikkat çekerek farkındalık oluşturma amacıyla reflektif yelek dağıtıldı.

Yapılan uygulama ile ilgili Bodrum kaymakamı Bilgehan Bayar şu açıklamalarda bulundu.” Çeşitli programlar ile Trafik güvenliğinin stratejik planı çıkartıldı. Bakanlığımız tarafından uygulama yapılıyor. Tüm ülkede, illerde valilerimiz ilçelerde kaymakamların koordinesinde, trafikte karşılaşılan sorunlardan geceleri fark edilmeyen ve ölümlü kazalar ile sonuçlanan kazalara üzülerek şahit oluyoruz. Bu konuları azaltmaya çalışıyoruz hatta sıfırlamayı arzu ediyoruz. 2030 yılına kadar yapılan strateji planında ölümlü trafik kazaları %50 oranında azaltılması hedefleniyor. Artık geceleri yola çıkan bisiklet motosiklet ve benzeri sürücülerin fosforlu yelek giymeleri mecburi oldu. Böyle bir uygulama ile bütün vatandaşlarımızın dikkatini çekmek ve uyarmak için uygulamayı yapıyoruz” dedi. Geçen sürücülere tek tek yelekleri hediye eden Bayar sürücülere konu ile ilgili açıklamalarda da bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kaymakam Bilgehan Bayar, Bodrum Belediye Meydanında Reflektif Yelek Dağıttı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!