TOSFED Mobil Eğitimleri Bodrum’da Gerçekleştirildi

featured

BODRUM HABER – TOSFED Mobil Eğitim Simülatörü projesi, Karya Otomobil Spor Kulübü (KAROSK) katkılarıyla 01 Aralık Perşembe günü Bodrum’da Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu’nda gerçekleştirildi. Projede 7-11 yaş grubundaki çocukların hem otomobil sporları, hem de temel trafik güvenliği konularında bilgilendirilmesini hedefleniyor.

Bodrum Milli Eğitim İlçe Müdürü  Bülent Aldal da katıldığı bugünkü eğitimde ilk simülasyon İlçe Müdürünce gerçekleştirildi.  Bodrum Trafik Şube Ekiplerinin de katıldığı eğitimde çocuklara çeşitli bilgiler verildi.

Uluslararası Otomobil Federasyonu (FIA) üyesi 146 ülke tarafından sunulan 850 proje arasından, destek programı içerisine alınan 10 projeden biri olan Mobil Eğitim Simülatörü ile en yetenekli sporcu adayları belirleniyor. Katılımcılar, projenin teknoloji sponsoru Apex Racing tarafından çocuklara özel olarak tasarlanan simülatörlerle, proje için modellenen TOSFED Körfez Pisti’nde karting deneyimi yaşıyorlar. Hem eğlenen hem de bilgi sahibi olan çocukların eğitime ilgisi de oldukça yoğun.

Proje kapsamında Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve Akdeniz bölgelerinde 52 ayrı şehirde 12.000’den fazla çocuğa ulaşıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TOSFED Mobil Eğitimleri Bodrum’da Gerçekleştirildi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!