AYDEM’in Vurdumduymazlığı Pes Dedirtti

featured

Bodrum Sıcak Haber Whatsapp İhbar hattımıza, Gümüşlük Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan AYDEM’e ait trafonun etrafa tehlike saçtığı ihbar edildi.

Yapılan ihbarda Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan trafodan çekilen yüksek gerilim hattının yolun ve kaldırımın üstünden geçtiği ve bu sebeple tehlike yarattığı bildirildi. Yer olarak Kemal Durmaz İlk Öğretim Okulunda tam önünde yaşanan olay sebebi ile çevre halkı ve öğrenci velileri oldukça rahatsız ve tedirgin olduklarını belirtti. Kablolun üstünkörü yapılan koruması ise her an bir kaçağa sebep olacak kadar ayak altında. Öğrencilerin devamlı üstünden geçtiği yüksek gerilim hattı yer altına almayan ve bu şekilde sistemi üstünkörü bir kapakla geçiştiren AYDEM görenleri pes dedirtiyor. Herhangi bir kaçak olması durumunda yaşanabilecek felaketin sorumluluğunu kim alacak diye tedirginliklerini belirten vatandaşlar bu kadar işlek bir yerde bu şekilde bir çalışmayı kim ne akla hizmet yaptı ve bu kabloları neden yer altında geçirmediler diye yetkililere soruyor. Üstelik kışın yaşanan yoğun yağışlarda sular altında kalan kablolarda oluşabilecek en ufak bir kaçağın bile nasıl bir felakete sebep olacağını düşünmek bile istemiyorlar. Bu kabloların bir an önce güvenli hale getirilmeleri isteyen vatandaşlar “her ay maaş gibi cebimizdeki son kuruşumuzu bile alan AYDEM yetkilileri bu konuya da bir an önce kalıcı çözüm bulsunlar” diyerek yetkililere seslendi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AYDEM’in Vurdumduymazlığı Pes Dedirtti
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!