Depremzedenin Aracı Konacık Oto Sanayide Yanarak Kullanılamaz Hale Geldi

featured

BODRUM HABER – Hatay’dan Bodrum’a gelen Depremzede H.S.’na ait araç Konacık sanayide yanarak kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre olay Konacık sanayi Sitesinden bir oto tamirhanesinde meydana geldi. Arkadaşına ait oto galeride sağlam kalan son aracı emanet olarak alarak Bodrum’a gelen depremzedenin aracı Bodrum’da arızalandı. Aracı Konacık sanayi sitesinde bir tamirhaneye getiren  vatandaş  burada yapılan kontrollerde araçta çok masraf olduğunun söylenmesi üzerine aracı yaptırmaktan vazgeçti.

Vatandaşın çekici çağırarak Mersin’e götürmeyi karar verdiği aracı iddiaya göre motor kısmında elektrik aksamından çıktığı tahmin edilen yangında alev alarak kullanılamaz hale geldi.  Araçta çıkan yangına ilk müdahale yangın tüpler ile yapıldı. Çevredeki vatandaşlarca 112 çağrı merkezine yapılan ihbarla olay yerine gelen 112 Acil Sağlık Ekiplerince  Yangına müdahale ederken dumandan etkilenen tamirhane çalışanına ambulansta müdahale edildi.

Erken yapılan müdahale ile yangının tamirhanede bulunan diğer araçlara sıçraması önlendi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye araçta soğutma çalışmasında bulundu.  Hatay’dan Bodrum’a sağ salim gelen depremzedenin yaşadıkları ile ilgili söylediği “depremden sağ çıktık Bodrum’a geldik ama asıl  burada hayatımız karardı” sözleri çevrede bulunan herkesi üzdü.  Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Depremzedenin Aracı Konacık Oto Sanayide Yanarak Kullanılamaz Hale Geldi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!