Ortakent’te Meydana Gelen Kazada 1 Kişi Yaralandı

featured

BODRUM HABER – Ortakent Yeni Devlet  Hastanesi Kavşağında meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre olay Cumhuriyet Caddesi ile Atatürk  Bulvarının kesiştiği noktada  meydana geldi.

İddiaya göre Ortakent istikametinden Cumhuriyet Caddesinde seyir halinde giden motosiklet  Yeni Bodrum Devlet Hastanesi kavşağından hastaneye yoluna dönüş yapmak istedi. Bekiroğlu Caddesine dönüş yapmak  isteyen 48 AHG 447 plakalı motosiklete  Bodrum istikametinden Turgutreis istikametine seyir halinde giden 48 UT 806 plakalı ticari kamyonet çarptı. Çarpışma sonucu savrulan ticari kamyonet ters yönde yan olarak durabildi. Savrulan motosiklet  sürücüsü ise yere düşerek yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar tarafından  112 çağrı merkezine ihbarda bulunuldu.  İhbar üzerine olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri tarafından motosiklet sürücüsü Bodrum Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yan dönerek yolun bir kısmını kapatan araç sebebi ile trafik bir süre tek şerit olarak ilerledi. Polisler tarafından kontrol altına alınan yolda güvenli akış sağlandı.  Maddi hasar meydana gelen araçların çekici yardımı ile yoldan kaldırılması ile trafik normal seyrine döndü.  Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ortakent’te Meydana Gelen Kazada 1 Kişi Yaralandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!