Suç Makinesi Bodrum’da Yakalandı

featured

BODRUM HABER – Bodrum Asayiş Büro Amirliği Ekiplerinin hassas çalışması sonucunda çeşitli suçlardan aranan şüpheli şahsın bir otelde kaldığı bilgisine ulaşıldı. Otomobil ve motosiklet  hırsızlıkları ile uyuşturucu madde satışından aranan 30 yaşındaki Murat B. Ekiplerin  düzenlediği operasyonla kaldığı Gümbet’te bulunan bir otelde farklı bir kimlikle yakalandı.

Şüpheli şahsın kaldığı yerde yapılan aramada, Şahsın üzerinden suçlardan elde ettiği tahmin edilen 32.000 USD ve bir miktar Türk Lirası, Ruhsatsız silah, tüfek, uyuşturucu madde, metamfetamin, kenevir ve çok sayıda telefon ele geçirildi. Şüpheli şahsın  5 ayrı otomobilde  hırsızlık , motosiklet hırsızlığından arandığı ve kaldığı yerde 3 ayrı farklı kimlik,  farklı sahte plakalar ve çok sayıda suç eşyası ile yakalandığı bildirildi. Şüpheli  Bodrum Asayiş Büro Amirliği ekiplerince adli işlemlerin yapılmak üzere  adliyeye sevk edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Suç Makinesi Bodrum’da Yakalandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!