Bu Kazalar Dikkatsizlikten Değil Önlem Alınmadığı İçin Oluyor

featured

BODRUM HABER – Gümbet Osman Nuri  Bilgin Caddesinde meydana gelen motosiklet kazasında 1 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre olay dün akşam saatlerin de Gümbet değirmenleri mevkiinde meydana geldi.  Yağış sebebi ile sabun köpüğü gibi kayganlaşan aynı gün içinde meydana gelen kazalarla aynı bölgede bu sefer motosiklet kazası meydana geldi. İddiaya göre, 48 AGC 805 plakalı motosiklet yolun kaygan olması sebebi ile sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine kayarak düşmesine sebep oldu. Düşme sebebi ile  sürücü kazada şuurunu kaybederek yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine ekipler sevk edildi.  Olay yerine gelen 112 acil sağlık ekiplerince yaralı ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Defalarca  aynı yerde meydana gelen bu kazaların ardı arkası kesilmiyor. Bodrum Sıcak Haber imtiyaz sahibinin de aynı yerde atlattığı kaza sonrası bölgenin yağışlarda oluşturduğu tehlike defalarca haberlerde yer almasına yetkili merciler defalarca uyarılmasına rağmen hala o bölgede bir güvenlik sağlanamadığı görülüyor. Özellikle yağışlı havalarda adeta sabun köpüğü gibi olup jilet gibi kayan yerlerde sürücülerin normal şekilde seyir etmeleri mümkün değil. Oldukça yoğun olarak kullanılan bu yolun en kısa sürede güvenli sürüş için uygun hale getirilmesi için bir kez daha yetkilileri uyarıyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bu Kazalar Dikkatsizlikten Değil Önlem Alınmadığı İçin Oluyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!