DEVA Partisi Bodrum İlçe Başkanı Billorer “Milletvekilleri İtibarsızlaştırıldı”

featured

BODRUM HABER – DEVA Partisi Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Billorer, Cumhurbaşkanımıza Teşekkür Ediyoruz, gerçeği görmüş.” Meslis’te sadece el kaldıran, toplantılara katılmayan vekillere bizde hakkımızı helal etmiyoruz” demiş.

DEVA Partisi Bodrum İlçe başkanı Mehmet Billorer Milletvekillerine kızan ve aldığınız maaş haramdır diyen Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan nihayet gerçekleri görmüş dedi.
Açıklamasına devam eden Billorer; “Ama milletvekillerini itibarsızlaştıran da kendisi” dedi.

Tüm kararlara kendi imza atan milletin vekillerine kulağını kapatan sanki başkasıymış gibi hareket eden sayın Erdoğan bu yanlışı da itiraf etmiş oldu. Biz Bodrum olarak Bu vekilleri emekli edeceğiz.
Bodrumlu, hastaneye gitmek için aylarca bekliyorsa, gittiğinde tedavi olamıyor, İzmir’e Ankara’ya hastaneye gitmek zorunda kalıyorsa, çevre konularında Bodrum’un doğal koylarını peşkeş çekiyorsa, tüm kesimler kendini mutsuz ediyorsa. Bu vekillerin Muğla’nın, Bodrum’un sorunlarını anlatmadığı anlatsa da dinlemeyen bir Genel başkandan dolayıdır. Başkanlık Sistemi tüm kesimleri mutsuz etti.
Türkiye’nin yeni siyaset anlayışı siyasi partinin iş birliği içinde gerçekleşen ortak mutabakat metni ile tüm kesimlerin, tüm bireylerin eşit olacağı verdiği her kuruş verginin hesabının verileceği şeffaf yönetimin seçimden sonra uygulayacağı program belli oldu.

Tüm vatandaşlarımıza sesleniyorum “bu metnin kendinizle ilgili olan bölümleri inceleyin kulaktan dolma bilgilerle karar vermeyin”” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
DEVA Partisi Bodrum İlçe Başkanı Billorer “Milletvekilleri İtibarsızlaştırıldı”
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!