BODRUM’DA EŞ ZAMANLI OPERASYON

featured

BODRUM HABER – Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Bodrum KOM Büro Amirliği ekipleri Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde  eş zamanlı olarak 14 farklı adrese operasyon düzenledi.

Ekipler tarafından yüksek faiz karşılığında Tefecilik yaparak vatandaşları mağdur ettikleri tespit edilen 5 adrese, organize suç faaliyeti kapsamında silah bulunduran 3 adrese ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında 6 ayrı adrese sabahın erken saatlerinde eş zamanlı operasyon yapıldı.

Yapılan aramalarda 4 adet Ruhsatsız Tabanca, 4 adet şarjör 140 adet Fişek, 5 gr Skunk, 2 gr Metamfetamin, 2 gr Esrar maddesi, 2 adet Sanayi tipi Sigara sarma makinası, 2 adet kompresör, 60000 sigara ve 150000 boş Makoron ve çok sayıda gümrük kaçağı ürün ele geçirildi

Yapılan operasyon da H.T , R.K , T.Ö , Y.K , K.Ö , N.Y , T.Y , N.Y , S.K , E.O olmak üzere 10 kişinin gözaltına alındığı, Suç ve suçlularla mücadele kapsamında operasyonların devam edileceği bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
BODRUM’DA EŞ ZAMANLI OPERASYON
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!