YALIÇIFLİKTE ÇIKAN YANGINDA EV KULLANILAMAZ HALE GELDİ

featured

BODRUM HABER – Yalıçiftlik Mahallesinde çıkan yangın  korku ve paniğe neden oldu. Yangın, mahalle sakinleri ve ekipler tarafından söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre olay dün gece saatlerinde Yalıçiftlik Mahallesi Hacıoğulları mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre yangın tek katlı bir evde elektrik kontağından başladı. Yangını fark eden evde yaşayanlar tarafından söndürmeye çalışılan yangın kontrol altına alınamadı. Komşularının evinin yandığını gören  Mahalle sakinleri yangını söndürebilmek için seferber oldu. Mahalleli, traktör ve su tankeri ile alevlere müdahale etti. Yangın esnasında evde yaşayanlar  zor anlar geçirdi. 112 çağrı merkezine yapılan ihbarın ardından itfaiye ve sağlık ekibi yangın yerine sevk edildi. Bölgedeki altyapı çalışmaları sebebiyle itfaiye araçları bölgeye ulaşmakta güçlük çekti.  Mahalle sakinleri ve ekiplerin müdahalesiyle yangın söndürüldü, soğutma çalışması yapıldı. Kontrol altına alınan yangında evde büyük çapta hasar meydana geldiği görüldü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YALIÇIFLİKTE ÇIKAN YANGINDA EV KULLANILAMAZ HALE GELDİ
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!