BODRUM’DAKİ TURİZM EMEKÇİLERİNE SAĞLIK İNDİRİMİ

featured

BODRUM HABER – Bodrum Otelciler Derneği(BODER) ile Medlife Tıp Merkezi arasında imzalanan protokolle Bodrum’daki tüm turizm çalışanları da % 40 indirimli sağlık hizmetinden faydalanabilecek.

BODER Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile Medlife Tıp Merkezi kurucuları Dr. Serhat Demiroğlu ve Dr. Serdar Demiroğlu katıldığı  imza protokol Medlife Tıp Merkezi içerisinde gerçekleştirildi.

BODER Başkanı Ömer Faruk Dengiz sözlerine Gazeteci Yaşar Anter’e geçmiş olsun dileği ile başladı. Daha sonra sözlerine devam eden Dengiz  ilçede faaliyet gösteren otellerdeki tüm personelin bu anlaşmadan faydalanacağını dile getirerek şu şekilde açıklamada bulundu “Bizim yaptığımız sağlık ile ilgili daha önceki anlaşmalarda otel müdürleri, otel sahipleri ve birinci derece yakınları yararlanıyordu. Aslında oteli otel yapan emekçilerdir, çalışanlardır. Onları da unutmamak gerekir düşüncesiyle böyle bir çalışma yapmak istedik. Bu protokolle otel sahibi, otel müdürleri ve birinci derece yakınlarının yanı sıra otel personelleri de bu sağlık indirimlerinden yararlanacak. Biz bu anlaşmayı Şubat ayında yapacaktık ama afet söz konusu olunca ertelemek zorunda kaldık. Bodrum’da daha önce böyle bir anlaşmanın yapılmadığını dile getiren Dengiz, “Şu anda yeni üye olan otellerimiz var. Onlarla birlikte tahminen 60 bin personel var. Sezon açılıyor her şey güzel olacak umutluyuz. Buradaki amacımız sezonda 1 milyon turist gelmesi öngörülmekte daha sonra 500 bin turist daha gelecek diye düşünüyoruz. İleriki haftalarda netlik kazanacak . Fuarlarda da yer aldık istişarelerde bulundu. Her şey çok güzel olacak” dedi.

Ömer Dengiz’den sonra söz  alan Medlife Tıp Merkezi kurucularından Dr. Serdar Demiroğlu ise Medlife Tıp Merkezi olarak BODER ile  Turizm emekçileri için bir destek anlaşması yapmış bulunuyoruz. Yaklaşık 20’ye yakın uzmanlık alanımız, görüntüleme merkezimiz, laboratuvarımız, iş bölümümüzle birlikte bütün kapılarımızı bu emekçi arkadaşlara açmış bulunuyoruz. Herkese hayırlı olsun. Bünyemizdeki bütün imkanlardan, uzmanlık alanlarından, laboratuvarlardan bütün departmanlarımızdan belli bir oranda indirim anlaşması yaptık” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BODRUM’DAKİ TURİZM EMEKÇİLERİNE SAĞLIK İNDİRİMİ
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!