GÖZYAŞLARI İÇİNDE SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDILAR

featured

BODRUM HABER – Ortakent Müsgebi mahallesinde dün meydana gelen silahlı olayda yaşamını yitiren anne Sudiye Akpınar ile oğlu Bekir Akpınar, son yolcuğuna uğurlandı.

Dün öğle saatlerinde Ortakent Müsgebi Mahallesi Nur Sokak’ta meydana gelen olayda  İbrahim Akpınar, annesi Sudiye Akpınar’ın evine geldi. O esnada restoran işletmecisi oğlu Bekir Akpınar da annesinin evindeydi.

Aralarında mal paylaşımı nedeniyle anlaşmazlık bulunan kardeşler tartışmaya başladı. Bir anda cinnet geçiren İbrahim Akpınar, koltukta oturan 87 yaşındaki annesini ve 56 yaşındaki kardeşini silahla vurarak öldürdü. 58 yaşındaki İbrahim Akpınar, aynı silahla kendi canına da kıyarak intihar etti. Bodrum’da büyük üzüntü yaratan olayda cenazeler Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Adli Tıp Kurumu’nda otopsi işlemlerin tamamlanan 3 çocuk annesi Sudiye Akpınar ve 3 çocuk babası Bekir Akpınar’ın cenazeleri Bodrum’a getirildi.

Sudiye Akpınar ve oğlu Bekir Akpınar için bugün Ortakent Köyiçi Camii’nde cenaze töreni düzelendi. Törene; merhum Sudiye Akpınar’ın yeğeni, Bekir Akpınar’ın kuzeni olan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın da aralarında olduğu yakınları ve sevenleri katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından anne ve oğulun cenazesi, Ortakent Mezarlığı’nda toprağa verildi. İbrahim Akpınar ise yarın öğle namazının ardından Ortkent Köyiçi Camii’nde düzenlenecek cenaze töreninin ardından Müskebi Osmanlı Mezarlığı’na defnedilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
3
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
GÖZYAŞLARI İÇİNDE SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDILAR
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!