İnşaat Yasaklarına Rağmen Çalışmalar Devam Ediyor

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da turizm faaliyetlerinin yoğunlaştığı dönemde, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın genelgesiyle 15 mayıs’ta başlayan inşaat yasağına rağmen bazı inşaat şantiyelerinde yürütülen faaliyetlerde gürültü, çirkin görünüm, çevreyi kirletme gibi olumsuz etkisi olan ‘nakliyat, hafriyat ve harçlı inşaat faaliyetleri için gerekli tedbirler alınmadı’.

İnşaat yasağının başladığı ilk günden itibaren yapılan uyarı ve kesilen cezalara rağmen birçok firma çalışmalarını sürdürüyor. Bunlardan biri de bugün whatsapp şikayet hattımıza gelen “GÜNDOĞAN ZEYTİN TEPE EVLERİ KIZILBURUN CADDESİNDE” inşaat çalışmalarının devam ettiği gelen şikayetleri doğrular nitelikte.

Çevrede çekilen fotoğraflar dahilinde yollarında kapandığı yasakların delindiğini görünüyor.

Özetle; “CEZALAR CAYDIRICI OLMADIĞI İÇİN İNŞAAT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR” vatandaşımız mağdur kalmaya devam ediyor. Bu doğrultuda Belediye ekiplerinin yetkileri dahilinde daha sıkı bir denetim gerçekleştirmesi gerekiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İnşaat Yasaklarına Rağmen Çalışmalar Devam Ediyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!