Ünlü Restoran Yasaklara Rağmen İnşaat Faaliyetlerine Devam Ediyor

featured

BOODRUM SICAK HABER – Ünlü Restoran yasaklara rağmen inşaat faaliyetlerine devam ediyor
Yalıkavak Mahallesi Çökertme Caddesi üzerinde yer alan ünlü Restoran’ın kaçak olarak inşa edilen bölümlerinde yasak olmasına rağmen çalışmalar devam ediliyor.
Yalıkavak No: 22 702/ 69 parsel ünlü Restoran’ın olduğu yer zamanında alınan yapı kayıt belgesi ile mekân açılmış. Bu dönemde bu çalışmalar müdahale edilmemiş. Bodrum Belediyesi bu yapının kaçak olduğunu tespit ederek yıkım kararını uygulamış. Fakat mekân yıkım kararına uymayarak 702/ 70 parsel olan yere çelik konstrüksiyon ile mini otel yapılmıştı Kaymakamlık tarafından yıkım kararı tebliğ edilince mekân o bölümü mekan sahipleri tarafından yıkıldı. ama yıkımın üstünden 1 sene bile geçmeden tekrar çalışmalar devam ettiğini gören vatandaşların bodrum sıcak haber ihbar hattına gelen şikayetler üzerine bilinen adresteki mekana giderek sökülen çelik konstrüksiyonların denizin üstüne iskele yapıldığı göründü. Hatta bu da yetmezmiş gibi ünlü Restoran’ın kapısı mühürlü olmasına rağmen mühür fekki yapıldığı tahmin ediliyor. Ünlü Restoran sosyal medya ve bir çok yerde bayram da açılıyoruz reklamlarını vermeye devam ederken Şu anda mekânda mühür olmasına rağmen mühür ile oynanarak, içeride inşat çalışmaları devam etmekte ve masa sandalye içeri taşınmakta ve inşaat bayram programına yetiştirilmek üzere hızla devam etmekte . Ünlü restoranın inşaat faaliyetin devam ettiğini ve gelen inşaat fotoğraflarını bizzat bodrum sıcak haber olarak göndermemize rağmen 4 mayıs gününden bu gününe kadar sadece Bodrum Belediyesinden gelen ve bugün itibari ile tekrar görüş alınan yetililerden ünlü restoranın izni olmadığı öğrendik ama hiç bir yaptırım olmadığını görüyoruz .

Buradan kalbinde Bodrum sevdalısı olan sayın belediye başkanı Ahmet Aras başkanımıza ve geldiği günüden bu yana inanmıyoruz ki kalbinde Bodrum sevgisi yeşeren daha önceki söylemlerinde konun takipçisi olacağını söyleyen Bodrum Kaymakamımızın da bu konu ile yakından ilgilenerek gereğinin yapacağına inanıyoruz .

Ünlü Restoran yetkilileri tarafımıza oluşarak daha önce turizm bakanlığı tarafından belgelerimiz iptal edilmişti fakat bu yıl için ise tekrar baş vurarak yasal izinlerimizi aldık ortada bir bilgi kirliliği var dedi.


0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ünlü Restoran Yasaklara Rağmen İnşaat Faaliyetlerine Devam Ediyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!