Okul Müdürü için Söylenilen İddialar Doğru İse Çok Vahim

featured

BODRUM HABER – Bodrumda bir okulda yaşanan iddialar üzerine okul aile birliği başkan yardımcısı ve üyeleri, okul müdürü hakkında suç duyurusunda bulundu. İddialara göre, bir branş öğretmeni öğrencilere kendi branşıyla ilgili kitabı içinde bir şey yok boş kitap  yırtın ve top oynayın diyerek öğrencileri yönlendirmesi üzerine öğrenciler kitapları yırttı. Okul müdürü ise bu olayla ilgili herhangi bir şey yapmadı.

Aynı okulda  dört öğretmenin öğrencilerine sigara, içki için açılın, mini etek gerektiğini ve başörtüsünün gereksiz olduğunu söyledikleri iddia edildi. Konuyu özellikle okul müdürüne iletmelerine rağmen bir önlem alınmadı.

Okulun yurt kısmında çalışan bir personelin PKK hakkında reklam yaptığı bir öğrenci tarafından kaydedilmiş ve bu video iddiaya göre okul müdürü tarafından silinerek konunun kapatıldığı ileri sürüldü.

İddialar arasında ayrıca okul müdürünün okulun yemekhanesini ticari amaçlı yemek satışı yaptığı, okulda yapılan ihalelerde okul aile birliğini devre dışı bırakarak tek başına kararlar aldığı ve malzemelerin alımıyla ilgili bilgilendirme yapmadığı da yer alıyor. Okulda bulunan üç spor salonunun 2’sini ihaleye verildiği ancak diğerinin nasıl çalıştığıyla ilgili bilginin olmadığı belirtilirken, iddiaların incelenmesi için iki okul çalışanının hesaplarının kontrol edilmesi talep edildi. Yapılan suç duyurusunda Okulda ciddi bir yolsuzluk olduğu iddia da edilmekte.

Yine aynı dilekçede  Okul müdürünün okulun üst katında oturduğu, kira elektrik veya su parası ödemediği iddiaları da yer alıyor. Bu iddialar doğrultusunda Bodrum savcılığına suç duyurusunda bulunuldu.  Milli Eğitim Müdürlüğü’nün konuyu incelemek üzere müfettiş görevlendirdiği öğrenildi.

85
mutlu
Mutlu
8
_zg_n
Üzgün
10
sinirli
Sinirli
18
_a_rm_
Şaşırmış
5
vir_sl_
Virüslü
Okul Müdürü için Söylenilen İddialar Doğru İse Çok Vahim
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!