Ahmet Aras’tan Yayın Sahibine Cevap

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da yayın yapan bir internet sitesi sahibinin Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ile ilgili paylaştığı yazısı ile ilgili Başkan Aras’ta yayın sahibine sosyal medya hesabından cevaben açıklamada bulundu.

Başkan Aras paylaşımında “Değerli Bodrumlular, iyi akşamlar.. AKP Bodrum İlçe Başkanlığı’nın geçmiş dönem Yönetiminde Yedek Üye olarak yer alan ve ortağı olduğu BHK Gayrimenkul Rek. İnş. Tur. İth. Tic. Ltd Şirketi’ne ait olan ticari yapının kaçak bölümleri Belediyemiz tarafından yıkılan Hasan Dirin adlı şahıs, 2011 yılında yine aynı şirketle girdiği ATM ihalelerini kazanmasına rağmen Belediyemizle SÖZLEŞME İMZALAMADAN kiralama yapması nedeniyle açtığımız haklı tahliye davasının ardından gazeteci kimliğine büründü ve yayına aldığı sözde haber sitesi aracılığı ile yürüttüğü karalama çalışmalarına, bugün bir yenisini daha ekledi.

Bu kişi tarafından yazılarak, “Müfettiş bilirkişi raporları ve soruşturma izinleri basına sızdı” başlığı ile yayınlanan köşe yazısında; CHP’li Belediyelerde hayatın doğal rutini haline gelen soruşturmaların ve soruşturma izinlerinin Bodrum Belediyesi’nde olması, büyük bir yolsuzluğun keşfi olarak gösterilmekte ve ortada herhangi bir yargı kararı olmamasına rağmen şahsım, Belediyemiz ve çalışanları, açıkça itham edilmektedir.

Bizleri itham eden kişinin ortağı olduğu şirket tarafından 8 yıl boyunca işgal edilen ATM alanlarımızı geri almak için verdiğimiz zorlu hukuk mücadelesi ve bu mücadelenin Muğla 3. İdare Mahkemesi’nin kararı ile Belediyemiz lehine sonuçlanması, kamu haklarının korunması konusundaki kararlılığımızın çok sayıdaki örneğinden sadece bir tanesidir ve bu kararlılığımız, hiçbir kişi ve kurumun baskısı ile engellenemeyecektir”….

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
4
vir_sl_
Virüslü
Ahmet Aras’tan Yayın Sahibine Cevap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!