1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Bodrum’u Çöp Götürüyor

Bodrum’u Çöp Götürüyor

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da konteyner kenarlarına konan çöpler alınmayınca ortaya bu görüntüler çıkıyor. Bodrum Çırkan mahallesinde görüntülenen bu olay yarımadanın her yerinde aynı şekilde şikayetlere sebep oluyor. Bodrum Belediyesi Temizlik işleri personelleri gün içinde yaptıkları mahalle çöplerini toplarken, konteynır içlerine konan çöpleri alıp  yer kalmadığından dolayı poşetlerle konteyner kenarlarına konan diğer çöpler niye almıyor. Ekiplerin almayıp sokaklarda bıraktıkları çöpler zaman içinde  dağılmaya başladığında ise ortaya hoş olmayan görüntüler çıkıyor. Çöpleri saran sinekler sebebi ile vatandaşlar oldukça mağdur durumda. Bodrum’a hiç yakışmayan bu görüntüler ile ilgili Bodrum Belediyesi neden önlem almıyor bu çöpler çöp torbaları ile kondukları yerlerden neden alınmıyor.

Üstelik kaldırımı kaplayan çöpler yüzünden vatandaşlar  kaldırımı da kullanamıyor.  Alınmayan çöplerden bir zaman sonra etrafa yayılan kötü kokular şikayetlere sebep olurken, Çevrede yaşayan mahalle sakinleri temizlik işlerinin yapması gereken görevini neden tam manasıyla yapmayıp sadece konteynerlerdeki çöpleri alıp hemen yanına bırakılan diğer poşetleri almıyor diye yetkililere sorup bir açıklama bekliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’u Çöp Götürüyor
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!