1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Cinayete Kurban Giden Anne Kızın Katili Eski Eş Çıktı

Cinayete Kurban Giden Anne Kızın Katili Eski Eş Çıktı

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da  dün İçmeler mevkiinde sarp arazide bulunan cesetlerin, öldürülen Rus uyruklu 42 yaşındaki  Irina Dvizova ile 15 yaşındaki kızı Dayana Dvizova’ya ait olduğu belirlendi. Edinilen bilgiye göre, Bodrum’da yaşamını sürdüren ve emlakçılık yaptığı öğrenilen Irina Dvizova ile kızı Dayana Dvizova’ya birkaç gün  ulaşamayan yakınları emniyete giderek müracaatta bulundu.  Anne ve kızına ulaşamayıp kayıp başvurusunda bulunan yakınları ailenin  Konacık Mahallesi’nde yaşadığı siteye gitti. Eve girdiklerinde koltuğun üzerinde kan gören yakınları, anne ve kızının öldürülmüş olabileceğinden şüphelenerek, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yeniden müracaat etti. Olay Yeri İnceleme Ekiplerince kayıp şahısların evinde yapılan incelemede salon kısmı koltuk üzerinde yoğun kan izleri olduğu, ikametin yer, perde ve birçok yerinde kan izleri olduğu görüldü. ikametin muhtelif noktalarında boş kovanlar bulunması üzerine geniş çaplı araştırma başlatıldı. Yapılan araştırmalarda kayıp şahsın 46 yaşındaki Litvanya vatandaşı eski eşi A.K’nin  20.11.2023 tarihinde Litvanya plakalı bir araçla Edirne Hudut Kapısından giriş yaptığı ve 24.11.2023 tarihinde Ankara Esenboğa Havalimanından çıkış yaptığı aynı uçakta 5 yaşındaki oğulları M.K’nın da olduğu tespit edildi.  Emniyet güçlerince başlatılan incelemede, A.K.isimli şahsın eski eşine ait  olan araçla Konacık’ta bulunan ikametten çıkış ve otele dönüş saati arasında kalan dilimde  İçmeler bölgesine doğru geçiş yapıp,45 dakikalık süreçte geri dönüş yaptığı belirlendi. Emniyet güçlerince  bölgede 28.11.2023 günü yapılan aramada dağlık bölge yola yakın uçurum kenarı çamlık alanda kayıp I.D. ve kız çocuğu D.D. örtüye sarılı ve bağlanmış şekilde ölü olarak bulundu. Şüpheli şahsın suç aletini belirtilen güzergahta muhtemel olarak attığı yerler araştırılmaya başlandı. Emniyet güçleri şüpheli şahsın yakalanması için gerekli işlemlerin başlatıldığı belirtti.

Ayrıca şahıslar hakkında yapılan incelemelerde taraflarla ilgili olarak Bodrum Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliğince müşterek çocuklarından kaynaklı anlaşmazlık nedeniyle 2022 yılında İkmalen 2 adet tahkikat düzenlendiği, A.K. hakkında uzaklaştırma tedbir kararı uygulandığı, Kayıp Şahıs tarafından 2023 yılında ise başvuruyla Aile Mahkemesince A.K. hakkında 6 ayrı dosyadan 1’er ay uzaklaştırma tedbiri uygulanması kararı verildiği ancak şahsın  ülkede bulunmaması sebebi ile tebliğin kendisine ulaştırılmasının mümkün olmadığı ortaya çıktı.

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
3
vir_sl_
Virüslü
Cinayete Kurban Giden Anne Kızın Katili Eski Eş Çıktı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!