1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Önüne Çıkan Köpeklere Vurmamak İçin Kaza Yaptı

Önüne Çıkan Köpeklere Vurmamak İçin Kaza Yaptı

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da bu sabah 08.30 sularında meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre olay Eskiçeşme mahallesi Turgutreis caddesi üzerinde meydana geldi.  Gümbet kavşağından Bodrum istikametine   seyir halinde giden anne ve kızına ait 2 motosikletin önüne Karaburgaz mezarlığının bulunduğu mevkide 2 köpek çıktı.  Önde giden 48 AKL 6XX plakalı motosikletin önüne  çıkan köpeklere çarpmamak için panikleyen sürücü İ.B  gidon hakimiyetini kaybederek kayarak düştü. Yaralı sürücüye ilk müdahaleyi arkasından başka bir motosiklet ile gelen kızı yaptı. Olaya birebir şahit olan kızı 112 çağrı merkezini arayarak ambulans gelen kadar annesinin başından bir an bile ayrılmayıp Ekipler gelen kadar gözyaşlarını tutamadı.

İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. 112 acil sağlık ekiplerince ambulansa alınan yaralının isteği üzerine özel bir hastaneye kaldırıldı. Kaza süresince trafik zorlukla ilerledi. Polis güvenliği sağlayarak trafik akışını sağladı. Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Önüne Çıkan Köpeklere Vurmamak İçin Kaza Yaptı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

deneme bonusu veren siteler