Milas-Bodrum Karayolunda Trafik Kazası: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

featured

BODRUM HABER – Muğla’nın Milas ilçesinde, Milas-Bodrum karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, beş kişi yaralandı.

Muğla’nın Milas ilçesinde, Milas-Bodrum karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, sürücü Yusuf Geyik idaresindeki 34 CSK 298 plakalı otomobil, Karakaya Mevkii’nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak hızla refüjü aştı. Kazada, aynı yönde seyir halinde olan sürücü M.V. yönetimindeki 48 ACG 437 plakalı hafif ticari kamyonetle çarpıştı.

Kaza sonucunda toplamda beş kişi yaralandı. Her iki aracın sürücüleri, kullandıkları araçlarda sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, sürücü Yusuf Geyik ve M.V.’yi sıkıştıkları yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti.

Yaralılar arasında bulunan A.K. ve B.Ö. ile bir yolcu ve sürücüler, ambulanslarla Milas Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle trafik akışında aksaklıklar yaşandı. Ancak kaza yapan araçların yoldan kaldırılmasıyla birlikte karayolu trafiği normale döndü.

Trafik polisleri, kazayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Maalesef, kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan sürücü Yusuf Geyik, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

kaynak :haber milas

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Milas-Bodrum Karayolunda Trafik Kazası: Bir Kişi Hayatını Kaybetti
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!