CHP Aday Adaylarının Tanıtım Toplantısı Gerçekleşiyor

featured

BODRUM HABER- Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan aday adayları, Heredot Kültür Merkezi’nde gerçekleşen tanıtım toplantısında söz sahibi oluyor.

Heredot Kültür Merkezi’nde öğle saatlerinde başlayan toplantıda bütün aday adayları 15’er dakikalık tanınan süre içerisinde kendilerini, neden aday adayı olduklarını ve Bodrum Belediye Başkanı olmaları durumunda hayata geçirmeyi planladıkları projelerini aktarıyor. Bütün aday adaylarına eşit zaman dilimi tanınıyor ve demokratik bir ortam yaratılıyor.

Tanıtım toplantısında CHP Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın, “Aday olan arkadaşımıza siyasal alanda, saha ve lojistikte; basın, sosyal medya ve propagandada tecrübeli ve dinamik bir seçim komitesiyle planlı bir çalışma sunacağız. Aday olamayan arkadaşlarımızı da seçim çalışmasına dahil edip görev vereceğiz. Yapacağımız örgütlü çalışmalarımız sonucunda ki bunu gözlerinizdeki umutlu bakışlarınızdan görüyorum, önümüzdeki Mart 2024 Yerel Seçimlerinde en az 24 meclis üyesi ve en az yüzde 50 oy oranıyla Bodrum ve Muğla seçimlerini CHP örgütlü gücüyle kazanacağımızdan eminim” açıklamalarında bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
2
vir_sl_
Virüslü
CHP Aday Adaylarının Tanıtım Toplantısı Gerçekleşiyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!