Volkan Doğer Aday Adaylığı Açıklamasını Gerçekleştirdi

featured

BODRUM HABER – CHP Bodrum Belediye Başkan aday adaylarından 9 isim bu hafta CHP İlçe Başkanlık Binası’nda aday adaylığı açıklamalarını gerçekleştiriyor. Aday adayı Volkan Doğer, adaylık gerekçelerini ve Bodrum’a dair planlarını aktardı.

Bodrumlu olduğunu belirten aday adayı Volkan Doğer, “Ben Volkan Doğer olarak Atatürk’ün ve Cumhuriyet’in yolundan hiç ayrılmadım ayrılmayacağım. Ben gözümü Bodrum’da açtım. Bodrum benim iki gözümün ışığı kadar değerlidir. Çocukluğum ve gençliğim Bodrum’un meydanlarında, caddelerinde ve ara sokakların da geçti. Bodrum’u karış karış ezbere bilirim. Ben de Bodrum’un insanın kendi ailemin ferdi kadar tanıyorum ve seviyorum. Yaşadığım ve çalıştığım ilçenin belediye başkanı olmak Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı olarak hizmet vermek benim için büyük onur ve mutluluk olacaktır. Bu yaşıma kadar Bodrum’da kim hangi soruna muhatap olduysa ben de aynı soruna muhatap oldum. Volkan Doğer olarak bu sorunların hepsini biliyorum ve yaşıyorum. Meclis üyelerimiz ve kuracağımız mahalle meclislerimiz ile tüm sorunları el ele, yürek yüreğe çözeceğimize bütün kalbimle inanıyorum. Gelecekte oluşabilecek sorunları da öngörüyle tespit edip daha sorun oluşmadan önlemek gerekmektedir. Aynı zamanda bugünü sorunlarını ivedilikle çözüm olacak plan ve programlar gerekmektedir. Ben ve kadrom bu bakış açısıyla yıllık ve yıllık yönetim planları oluşturduk, projeler oluşturduk. Hepsi dosyalar halinde mevcut” açıklamalarında bulundu.

“Özgür irade ve ortak akılla yol alacağız”

Bodrum’un sorunlarını dayanışma içinde çözüme kavuşturacağını söyleyen Doğer,  “Tüm problemler bilirkişilerden oluşacak komisyonların tespitleriyle ve yol göstericiliği ile bilimin ışığında çözüme kavuşacaktır. Özgür irade ve ortak akılla yol alacağız. Haksız ve adaletsiz hukuksuz ranta karşı gelmek için adayım. Bodrum’un doğasının, denizinin, zeytininin ve mandalinasının korunması için adayım. Bodrum’un kültürel değerlinin yaşatılması için adayım. Üç aya düşen turizm sezonumuzu on iki ay sürdürülebilmesi için adayım. Bodrum’un yitirilen değerlerinin geri kazanılması için adayım” dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Volkan Doğer Aday Adaylığı Açıklamasını Gerçekleştirdi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!