1. Haberler
  2. Siyaset
  3. CHP Başkan Aday Adayı Özay Kartal Anket Çalışmalarına Tepki Gösterdi

CHP Başkan Aday Adayı Özay Kartal Anket Çalışmalarına Tepki Gösterdi

featured

BODRUM HABER – Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı  Özay Kartal, Bodrum’da yapılan ve CHP’den sadece 3 aday adayının isminin sorulduğu telefon anket çalışması ile ilgili tepkisini  ilçe binası önünde düzenlediği basın toplantısında  dile getirdi.

Özay Kartal sözlerine Çık kıymetli Bodrum halkı karşınızda sizlere,  sizlerin üzerinde oynanan çok önemli bir manipülasyonu  ve Bodrum’da siyaseti  dizayn etmenin çok çirkin bir oyununu sizlere anlatmak ve dikkatinizi çekmek için bulunuyorum. “Bugün karşınızda sizlerin üzerinde oynanan çok önemli bir manipülasyonu ve Bodrum’da siyaseti dizayn etmenin çok çirkin bir oyununu sizlere anlatmak ve dikkat çekmek üzere bulunuyorum. Salı gününden itibaren karanlığın elleri Bodrum’un demokrasi şölenine uzandı. Bodrum’da yüz binlerce insanın telefonu arandı ve 23 tane birbirinden değerli insanın üstü çizilerek sadece 3 kişinin ismi soruldu. Karanlık güçlerin eli, sermayenin eli, Bodrum’u yağmalamak isteyenlerin eli, Bodrum’un rantını Bodrum halkına değil kendi ceplerine koymak isteyenlerin eli Bodrum’un üzerine uzandı. Yüzbinlerce insan Bodrum’un sadece 3 adayı olduğuna inandırılmaya çalışıldı. CHP kasetlerle, anket manipülasyonlarıyla, şekil verilecek, idare edilecek ve yönlendirilecek bir parti değildir. Biz, buradayız. 23 aday kendi hakkını koruyacak güçtedir.  Nitekim bu anketin ortaya çıkmasından sonra   Muğla İl Örgütümüzün sekreteri bu anketin CHP tarafından yapılmadığını belirtmiştir. Aynı şekilde ilçe başkanımız da CHP Genel Merkezimizle Yerel Yönetimlerden Sorumlu Gökhan Zeybek ile görüşerek bu anketin Genel Merkezimizle hiçbir ilgisinin olmadığını öğrenmiştir. Dolayısıyla ortaya şöyle bir soru çıkıyor. Bodrum’u kim dizayn etmeye çalışıyor? Bodrum’da kim kendi istediği adayı getirmek istiyor? Biz bu oyunu reddediyoruz. Bertaraf edeceğiz, onlara Bodrum’u bırakmayacağız.”

Kim dizayn etmeye çalışıyor söylüyor. Bodrum Yarımadası’nın Cennet Koyu’na el koyanlar dizayn etmeye çalışıyor. Akbelen Ormanları’nı yağmalayanlar dizayn etmeye çalışıyor. Bodrum halkı elini yüzünü yıkamaya su bulamadığı zaman kendi termik santraline 300 bin kişinin bir yılda kullanacağı suyu çekenler dizayn etmeye çalışıyor. Bodrum dağına taşına beton dikmek isteyenler Bodrum’u anketlerle dizayn etmeye çalışıyor. Bilsinler ki bir değişim bir dönüşün çok yeni kadrolarla çalışmaya devam ediyor. 23 adayın hakkını 23 aday da yedirmez. Kendi hakkını koruyamayan aday, Bodrum’un hakkını koruyamaz. Dağlarımız yağmalanıyor, ormanlarımız yağmalanıyor.

Özay Kartal, “Ankette belirtilen arkadaşlarımızın bu manipülasyona ortak olmayacağına inanmak  hiçbir ilgisinin, alakasının olmadığına inanmak istiyorum. Bu yapılan Bodrum halkına yapılmış bir oyundur” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP Başkan Aday Adayı Özay Kartal Anket Çalışmalarına Tepki Gösterdi
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!