1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. İyi Parti Bodrum Gençlik Kollarında İstifa

İyi Parti Bodrum Gençlik Kollarında İstifa

featured

BODRUM HABER – 2022 yılında göreve gelmesiyle birçok etkinlik ve sosyal sorumluluk projeleri ile adını duyuran İYİ Parti Gençlik Kolları başkanı Vahit Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde gördükleri lüzum üzerine aldıkları karar ile istifa ettiklerini parti içinde duyurdular. Gençlik kolları üyeleri her zaman amaçlarının gençlerin desteklenmesi, üreten ve ülkeye yararlı nesillerin yetişmesini görev edindiklerini faaliyete döktükleri her projelerinde dile getirmişti.

Bu kararın üzerine İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Vahit Yavuz şu sözleri ekledi:

“Ekibimizle birlikte siyasi kariyerimize şu anda bağımsız olarak devam etme kararı aldık. Yerel seçim sürecinde yaşanan tüm gelişmeleri takip ederek gençlerimizin yerel siyasette hak ettikleri göreve gelmesi konusunda yine yanlarında olacağız. Bodrum’da yaşanan sorunları gözlemlemeye, genç kardeşlerimizin yaşadığı sıkıntıları çözmek için aynı ruh, aynı mana ve aynı dava bilinciyle çabalamaya devam edeceğiz.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İyi Parti Bodrum Gençlik Kollarında İstifa
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!