CHP Kulisleri Karıştı

featured

BODRUM HABER- Türkiye 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimler için gün sayıyor.  Bütün parti temsilcileri her il ve ilçede kazanmak için aday belirlemede ince eleyip sık dokuyor. CHP bünyesinde de hareketli anlar yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, CHP Muğla Büyükşehir Başkan Adayı olarak açıklandı. Muğla’nın ilçelerinin adaylarının büyük kısmı açıklandı. Bodrum ilçesinde henüz resmi olarak açıklanan bir isim yok. Bodrum adayının kim olacağı ise oldukça merak ediliyor.

Bodrum’da 25 isim belediye başkan aday adaylığı başvurusunda bulunmuştu. Aday adaylardan Görol İnan, ve Ümit Baltutan adaylıktan çekilmişti. Bodrum Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras’ın da Muğla için başkan adayının olmasının ardından Bodrum’da 22 isim arasında başkan adayı belirlenecekti. Edinilen bilgiye göre CHP’de, başkanlığa adaylık başvurusu bulunmayan iki ismin apar topar Ankara’ya çağrıldığı öğrenildi. Bu iki ismin belediye meclis üyesi Tamer Mandalinci ile belediye meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusu bulunan, CHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Umut Anıl Özdoğan olduğu öğrenildi. CHP Bodrum’dan kimi aday olarak göstereceği gün geçtikçe daha fazla merak ediliyor.

CHP 1 Şubat’ta tekrar toplanacak ve Muğla’da belli olmayan ilçe adaylarının belirleneceği tahmin ediliyor.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP Kulisleri Karıştı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!