Kıstak, “Herkesi cumartesi günü maça bekliyoruz”

featured

BODRUM HABER- Bodrumspor Voleybol Takımı, Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 1. Lig A grubunda Play-Off mücadelesini sürdürüyor.  Bodrumspor, ligin son maçını cumartesi günü 14:00’da Binnaz Karakaya Spor Tesisinde Aras Kargo takımı ile gerçekleştirecek. Play-Off için kenetlenen yeşil-beyazlı ekip sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor. Kritik maç öncesi bugün takım oyuncuları antremanını gerçekleştirdi.

“Herkesi cumartesi günü maça bekliyoruz”

Bodrumspor Voleybol Takımı’nın Antrenörü Adnan Kıstak, maç öncesi açıklamalarda bulundu. Cumartesi gün oynanacak olan maç için bütün Bodrumlulara davette bulunan Kıstak, “Siz basın mensubu arkadaşlarımızı burada görmek bizi mutlu etti. Sizin sayenizde Bodrum’a ve Türkiye’ye ulaşacağız. Bu macera iki buçuk yıl önce belediye başkanımızla başladı. Yönetim kurulu üyemizle bir hayaldi fakat her sene üçüncü lig, ikinci lig derken şimdi de birinci ligdeyiz. İlk senemiz olmasına rağmen Play-Off’un kapısındayız. Bu durum çok uzun zamandır olmayan bir şey. Bu takım 8 maç 8galibiyet aldı. Takımımız 14 kişi değil 12kişi. Eksilmeler var ilaveler yok. Her maç burası doluyor ve takımımız müthiş mücadele ediyor. İlk devre herkes bize küme düşecek diye baktı. Şimdi 13 galibiyetimiz var.  Muhteşem bir gelişme. Cumartesi günü saat 14:00’da maçımız var. Bütün Bodrumluları buraya bekliyoruz. Bu maçı alıp Play—Off’larda Bodrum’u temsil etmek istiyoruz. Sponsorlarımıza ve belediyemizin çok büyük katkıları var. Onlara çok teşekkür ediyorum. Sağlık sponsorumuza ayrı teşekkür etmek istiyorum. İnşallah yeni belediyemizle önümüzdeki yıllar çok daha iyi yerlere geleceğiz. İki yıl içerisinde 200 kişilik sporcu ordusu kurduk. Ücretsiz hizmet veriyoruz. Herkesi cumartesi günü maça bekliyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kıstak, “Herkesi cumartesi günü maça bekliyoruz”
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!