Play- Off Maçları İçin Heyecan Dorukta

featured

BODRUM HABER- Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kadın Voleybol Takımı Play-Off final karşılaşmaları için hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Takım, bugün idmanını Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonunda basına açık bir şekilde gerçekleştirdi. B.B. Bodrumspor takımının Play-Off final maçları ise şu şekildedir; 15 Mart Cuma günü saat 17:00’da Aras Kargo takımı ile, 16 Mart Cumartesi saat 16:00’da Bahçelievler Belediye takımı ile ve son maç ise 17 Mart saat 13:30’da İstanbul Büyükşehir Belediye takımı ile oynanacak.

Bodrumspor’un yeni başkanı Hadi Türk,  takımın teknik direktörü Adnan Kıstak ve takımın kaptanı Esra Şen kritik maçlar öncesi açıklamalarda bulundu. Bodrum’un gururu, Bodrumspor Kadın Voleybol Takımı Play- Off final karşılaşması için ilk maçını 15 Mart Cuma günü Aras Kargo SK Takımı ile gerçekleştirecek.  Maç Bursa Cengiz Göllü Voleybol Salon’unda oynanacak.

Cuma gününden itibaren üç gün üst üste oynanacak olan yoğun maç temposu öncesi açıklamalarda bulunan Bodrumspor Kadın Voleybol Takım Antrenörü Adnan Kıstak, “Oyuncularıma sonsuz teşekkür ediyorum. Acı günlerimiz ve tatlı günlerimiz oldu. Acı çekmeden sevinç olmaz. Başta belediyemiz olmak üzere pek çok konuda yardımcıları oldu. Salonumuz, deplasmanlarımız, gidiş-gelişlerimiz katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Sponsorlarımıza, sağlık ekibimize, yönetimimize çok teşekkür ediyorum. Abi kardeş gibi tam bir kasaba takımıyız. Ben 54 yıldır antrenörlük yapıyorum ve hiç müessese kulübünde çalışmadım. Bu takımlarda gelen bir kişi, seyirci canı gönülden yapar ve o da bize yeter. İşin en kolay yerine geldik. İki maç oynayacağız. Yüzde 51 şansımız var. Niçin 51? Çünkü biz bütün maçlara rahat çıkıp oynuyoruz. Kaybetsek de kaybedecek bir şeyimiz yok. Çünkü biz çok alt yerlerden buralara geldik. Mühim olan üstte kalabilmektir ve burada durmak zordur. Aşağıdan yukarı çıkmak kolaydır. Çünkü o zaman hedef var. Yukarda iken daha da yukarısında hedef yoktur. Biz zevkle, disiplinle, sevgiyle ve takım olarak oynuyoruz. Bir kez daha bütün arkadaşlarıma, yönetime teşekkür ediyorum. Üç gün sonra çok güzel bir şekilde döneceğiz. Ama yeneriz ama yeniliriz. Bu başarılar biraz tecrübe ile oldu. Fazla mütevazi olmayayım. Neler yaşayacaklarımı biliyordum ve ona göre çalıştık. Zaman zaman biraz canlarını sıktım. Zaman zaman iyi konuştum, zaman zaman kötü konuştum. Ama onlar olmadan olmayacağını biliyorum. Hiçbiri ile şahsi bir durumum olamaz” dedi.

Bursa’da oynanacak olan maçlardan şampiyon olarak dönmeyi istediklerini belirten Bodrumspor’un yeni başkanı Hadi Türk, “Devir teslim töreni olduktan sonra şahsım adına kızlarımızın müthiş bir hediyesi oldu. Bu yüzden çok sevinçliyim. Bu sezon boyunca abi kardeş gibi hep beraberdik. Çok güzel anılarımız oldu ve güzel galibiyetler aldık. Yarı finallerde de kızlarımız müthiş kişilik ve karakter gösterdiler. Bizi mahcup etmediler. Biz de onları mahcup etmeyeceğiz. Bodrum halkı olarak tam destek vereceğiz. Bursa’da finallerden şampiyon olarak döneceğimizi umuyorum.        Bu süreçte belediyemiz, sponsorlarımız, halkımız olsun, genç voleybolcu kızlarımızın velileri bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Taleplerimiz oldu ve hepsi ellerinden geldiğince karşılandı. Son bir defa finallerde bizle beraber olurlarsa, gelebilirse, gelemezlerse de ekran başında TRT Spor Yıldız’da maçlarımızı izleyebilirler” dedi.

Yeni hedeflerinin Sultanlar Ligi’ne çıkmak olduğu söyleyen takımın kaptanı Esra Şen, “Yarı finallerde çok güzel galibiyetler döndük. Bodrum’u gururlandırdığımızı düşünüyorum. Şimdi ki amacımız finallerde daha iyisini yapıp Sultanlar Ligi’ne çıkmak. Top bu belli olmaz. Elimizden gelen mücadeleyi yaparsak ve disiplinli oynarsak üç maçtan da galip geleceğimizi düşünüyorum ve inanıyorum. Hazırlıklarımızı tamamladık sadece psikolojik hazırlık devresine girdik. Bizi desteklemelerine devam etsinler onların desteğini salonda her zaman hissettik. Biz onlar için mücadele ediyoruz. Kazanıp gelmeyi planlıyoruz. Seyirci desteği çok önemli. Bizi psikolojik olarak çok motive ediyor” dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Play- Off Maçları İçin Heyecan Dorukta
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!