Milas’taki Olayın Faili Adliyeye Sevk Edildi

featured

BODRUM HABER – Milas’da dün meydana gelen olaylarda Adliye’ye sevk edilen şüpheli yakınları Adliye önünde yine karşı karşıya geldi. Grupların karşı karşıya geldiği Adliye önünde Emniyet güçleri geniş çaplı önlem aldı.

Dün saat 19.00’da  sularında 23 Nisan Bulvarında meydanında meydana gelen olayda, İddiaya göre, aralarında kız meselesi nedeniyle çıkan tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. Meydana gelen olayda  Kamil A., Salim B., Hüseyin Ü. ile Ozan Y., Ersin Y. ve Doğan Y. kavga etmeye başladı. Kavganın büyümesi üzerine taraflar birbirine bıçak ve tabancayla saldırdı. Kamil A., Salim B., Hüseyin Ü. çıkan kavgada  bıçakla yaralandı. Kavgada Ozan Y., Ersin Y., Doğan Y. ise tabancayla yaralandı. Çevredeki vatandaşlar tarafından yapılan ihbar üzerine bölgeye sağlık ve kolluk ekipleri sevk edildi. 112 Acil Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar çevrede bulunan hastanelere kaldırıldı.

Olay sonrası güvenlik güçlerince yakalanan şüpheliler bugün nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Geniş güvenlik önlemleri altında Adliye’ye getirilen şüphelileri dışarda kalabalık bir grup eşlik etti. Emniyet güçlerinin  gruplar arasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için Adliye önünde geniş güvenlik önlemi aldığı görüldü. Şüpheli yakınlarının başlattığı olaylar devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Milas’taki Olayın Faili Adliyeye Sevk Edildi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!